Sortowanie
Źródło opisu
Katalog biblioteki
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Sikorski Zdzisław Edmund (1930- )
(1)
Witczak Agata (1966- )
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Alergeny
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alkaloidy
(1)
Awidyna
(1)
Azotany
(1)
Fityniany
(1)
Fungicydy
(1)
Glikozydy
(1)
Gluten
(1)
Herbicydy
(1)
Insektycydy
(1)
Kwas szczawiowy
(1)
Lektyny
(1)
Lipidy
(1)
Metale ciężkie
(1)
Odżywianie
(1)
Opakowania
(1)
Pasożyty
(1)
Pestycydy
(1)
Poliaminy
(1)
Przechowywanie żywności
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
(1)
Toksyny i antytoksyny
(1)
Toksyny mineralne
(1)
Węglowodany
(1)
Zatrucie grzybami
(1)
Zatrucie jadami ryb
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej